Cursuri de specializare

  • Cisco CCNA - "Cisco Certified Network Associate" - 4 semestre
    Cursul Cisco CCNA - "Cisco Certified Network Associate" reprezintă fundamentul carierei de Administrator de Rețea, certificarea CCNA este recunoscută și apreciată în întreaga lume și este considerată "Industry Standard Certification". Nu sunt necesare cunoștințe anterioare de rețelistică, predarea începe de la zero. Sunt însă necesare cunoștințe medii de limba engleză dar și de folosire a calculatorului în general. Documentația cursului este realizată de firma Cisco Systems și este în limba engleză.
  • IT Essentials: PC Hardware and Software - 1 semestru
    Cursul IT Essentials: PC Hardware and Software reprezintă un punct de pornire in domeniul IT atât din punct de vedere hardware (prezentarea componentelor unui calculator), cat si din punct de vedere software (instalarea sistemului de operare si a aplicațiilor, precum si administrarea de baza a acestora). De asemenea, parcurgerea acestui curs reprezintă primul pas către obținerea certificărilor EUCIP IT(click pentru vizualizare) Administrator si CompTIA A+(click pentru vizualizare), certificări recunoscute internațional.
  • CCNA Security - 1 semestru
    Cursul CCNA Security constituie primul pas spre înțelegerea conceptelor si protocoalelor folosite pentru securizarea unei rețele. In cadrul acestui curs se pun bazele teoretice si practice pentru criptografie, securizarea de Layer 2 si 3, precum si ale tehnologiilor de Firewall, AAA, IPS/IDS, VPN. In plus se dobândesc abilități de securizare a switch-urilor si routerelor Cisco.